Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/allesduurzaam.nl/provincie-utrecht/includes/functions.inc.php on line 35
Alles Duurzaam Provincie Utrecht
provincie.utrecht.allesduurzaam.nl

Hoogleraar Pier Vellinga: ‘Geen enkele euro meer naar fossiel’

1 Augustus 2017

Er is werk aan de winkel, stelt Pier Vellinga. Als we het Klimaatakkoord van Parijs willen naleven, moet er, liever gisteren dan vandaag, geen enkele euro meer naar fossiele energie. De klimaatdeskundige maakt zich dan ook zorgen over de toekomst, maar ziet tegelijkertijd hoopgevende ontwikkelingen: “De groten krijgen eindelijk door dat duurzame energie een winner is.”

Dit artikel verscheen op DuurzaamBedrijfsleven. Bezoek DuurzaamBedrijfsleven.nl voor al het nieuws over innovatie, cleantech en de business case van duurzaam ondernemen. Of volg ons via social media.